Гарне Carne
Виробник “Гарне Carne”Виробничі потужності зосереджені за 60 км від Києва, на Баришівському м’ясокомбінаті (БМК). БМК має багаторічний досвід на ринку і зараз входить до трійки найбільших комбінатів за обсягами перероблення яловичини. За день ми переробляємо близько 40 тонн м’яса на кістці.
Ми віримо, секрет смачної страви — якісні інгредієнти. Тому робимо все, аби до замовника потрапляла тільки відбірна яловичина для найвишуканіших кулінарних витворів.
Як ми це робимо?Насамперед — налагодили постачання високоякісної сировини. Вся велика рогата худоба прибуває на комбінат виключно з перевірених українських фермерських господарств. Відбір для “Гарне Carne” відбувається ще раз на етапі сортування на забій. Кожна особина має власний паспорт, де зберігається історія її утримання, і ми можемо її оцінити.
Невід’ємна частина виробництва — щоденний санітарний контроль. Лікар обов’язково перевіряє кожну особину і здійснює санітарно-ветеринарну експертизу сировини.
Етап, під час якого тушка або четвертина перетворюється на субпродукти, стейки, напівфабрикати, відбувається також виключно з дотриманням усіх санітарно-технологічних інструкцій. Для витримування яловичини ми використовуємо сучасне обладнання — камера ферментації введена в експлуатацію восени 2020-го.
Оскільки продукція проходить увесь цикл виробництва на одному комбінаті, ми знаємо, що пропонуємо своїм клієнтам. Як виробник і прямий постачальник показуємо документи, що засвідчують якість продукції “Гарне Carne”. Зокрема, декларацію виробника та експертний висновок. Також на нашому сайті ми оприлюднили сертифікат ISO 22000:2019 про безпечність наших харчових продуктів.